Jdi na obsah Jdi na menu
 


justin bieber ♥

Šestnáctiletý zpěvák je momentálně nejžhavějším zbožím na světové pop/R&B scéně, takže rozhodně není od věci si o něm říct pár věcí, o kterých možná nevíš. Justin Bieber je aktivní už od roku 2007 a pracně si vyšlapává svou cestu za slávou. O spolupráci s ním se perou takové hvězdy jako je Justin Timberlake nebo Usher. Jak zvládá Justin Bieber svou slávu, kdo mu radí s image a co předcházelo jeho obrovskému úspěchu?

Justin Bieber patří do dnešního dne nevěří, že píseň Baby udělal společně s Ludacrisem.

Justin Bieber do dnešního dne nevěří, že píseň Baby udělal společně s rapperem Ludacrisem.

Životopis teenagera jménem Justin Bieber

Přece jenom by asi bylo vhodné si ve zkratce představit Justinův životopis. Justin Bieber se narodil 1. března roku 1994 v kanadském Stratfordu, Ontario. Jeho matce bylo teprve 18 let, když otěhotněla. Tím pádem má okouzlující Justin Bieber velmi mladou maminku, se kterou má velice vřelý vztah – je zkrátka i jeho kámoška. V dětství pracovala Justinova mamka v kanceláři za velmi malý plat, takže nebylo vždy jednoduché vyjít, navíc když taťka byl v nedohlednu. Jak Justin rostl, naučil se sám hrát na několik hudebních nástrojů, za všechny jmenujme třeba klavír, bubny, kytaru či trumpetu. V roce 2007 se jako dvanáctiletý zúčastnil lokální pěvecké soutěže, ve které zazpíval píseň So Sick od interpreta Ne-Yo. V celkovém pořadí se umístil jako druhý. Jeho mamka umístila video ze soutěže na YouTube pro své kamarády a přátele. Video se stalo hodně rychle oblíbené, a proto mamka v uploadování různých Justinovo interpretací slavných pop či R&B písní pokračovala. Hledač talentů Scooter Braun nahrávací společnosti So So Def Recordings pak na YouTube omylem kliknul na Justinovo video a bylo hotovo! Justinovi domů volalo hodbě producentů a různých nahrávacích společností, ale osud asi chtěl, aby po pár měsících přemlouvání letěl Justin Bieber do Atlanty, kde nehrál své první oficiální demo. Pak už byl jen maličký krůček od toho, aby se Justin setkal s Usherem, který si ho vzal pod svá křídla. Zájem projevil i Justin Timberlake, ale nakonec se Justin i s mamkou přestěhovali do Atlanty, kde bydlí Usher i Scooter Braun. Začlo se s nahráváním a Justinova hvězda stoupala výš a výš.

Čím je Justin Bieber jiný než ostatní hvězdy?

Když přeskočím jeho velmi nízký věk, je to rozhodně způsob, kterým se proslavil. Za jeho úspěchem nestojí nějaké talentová show typu Česko Slovensko má talent či Talentmania. Dokonce není ani produktem nějaké televizního Disney kanálu jako třeba Hannah Montana. Početné zástupy fanoušků získal Justin Bieber díky odříkání a svému talentu. Jeho videa na YouTube viděly milióny lidí. Justin navíc svoje fanoušky doopravdy miluje a pravidelně komunikuje prostřednictvím sociálních sítí. Neuzavírá se do nějaké celebrity bubliny. Pro Justina není snadné zvládat slávu a ty hromady lidí, kteří ho každý den obklopují. Nejen z těchto důvodů vždy rád ocení rady svého manažera, bodyguarda Kennyho či své mamky.

Kdo stojí za jeho image?

Celkovou image vytvořil Bieberovi stylista Ryan Good. Styl ulice podtrhují čepice s rovným kšiltem, mikiny s kapucou, psí známky na krku a svítivé botasky. Rošťácký vzhled navíc podtrhuje i rozcuchaný účes a množství dalších doplňků. Image ale není pouze o vzhledu, ale i o vystupování. Justin Bieber moc rád mluví rapperským slangem, takže klidně můžeš slyšet, jak se ptá kámošů „Wassup man?“. Mezi jeho oblíbené rappery patří Tupac, Lil Wayne, Eminem a Ludacris, se kterým natočil song Baby.

Zajímavosti, které možná nevíš

Justin Bieber je velmi oblíbený, takže o něm všude vychází články, ale i přesto je možná pár věcí, které o něm nevíš. Tak schválně!

  • První evropský stát, který Justin navštívil, bylo Španělsko
  • Jeho nejlepším kamarádem je Ryan Butler
  • Justin miluje sledování televizní show Oprah
  • Mezi jeho oblíbené vtipy patří ty o Chucku Norrisovi
  • Když na Twitteru začal kamarádit s Kim Kardashian, jeho fanynky se začaly doslova bouřit!
  • Nejromantičtějším městem pro něj je Paříž
  • Justin má velmi rád sushi, ale vždycky dá radši přednost bagatě ze Subway fastfoodu
  • Pokud na něco nedá dopustit, je to jeho rodná Kanada

Víš něco o Justinovi, co některá z nás nemusí vědět? Napiš to do diskuze pod článkem!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Recommendations: how to promote your nikinecka.estranky.cz

(Latonyamelia, 28. 3. 2018 23:18)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

XEvil 4.0 break CAPTCHA of Google, Facebook, Yandex, VKontakte, and 8400 others!

(Latonyamelia, 28. 3. 2018 16:37)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

dopis

(jusstinekk, 27. 5. 2012 19:47)

vy kravi jedny ja justina biebra miluju takze pudte raci ticho jo

hghgkuj

(Michaela, 5. 7. 2011 14:04)

fuj justin ....:-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buzna

Re: hghgkuj

(Nikinka Emo, 25. 7. 2011 19:39)

jestli se ti nelíbý tak sem nepiš hnusné komentáře mužeš si to nechat pro sebe

Justin

(Anna, 25. 2. 2011 21:41)

Justin asi chodí se Selenou Gomez.

Re: Justin

(Nikinka Emo scene, 27. 2. 2011 18:19)

jj to chodí